Deze compacte 6M 50MHz ruis arme rf voorversterker is ontworpen voor gebruik in amateur radio-ontvangersystemen om antennesignalen te versterken en kabelverlies te compenseren.

Om te voorkomen dat signalen van andere frequentiebanden ook worden versterkt, is er een banddoorlaatfilter toegevoegd om ongewenste signalen uit te filteren.

Voor lage ruis en een hoge versterkingsfactor gebruiken we de SPF5043Z-versterker van Qorvo. Deze Qorvo-versterker combineert hoge versterking (> 20dB) met lage ruis (typisch 0,6dB) en een stabiel signaal in bijna elke situatie. Na versterking wordt het uitgangssignaal extra gefilterd in een laagdoorlaatfilter.

Het totale ruisgetal van de versterker inclusief filterverliezen is typisch 1,4 dB.

Hoewel dit circuit is ontworpen voor ontvangersystemen, kan deze versterker ook worden gebruikt om andere signalen met een zeer laag niveau (tot -10dbm) te versterken.

De versterker zit in een klein formaat, spatwater dichte spuitgiet aluminium behuizing.  De in- en uitgangs connectoren zijn SMA female. De benodigde DC voeding spanning is minimaal 8V en maximaal 14V bij maximaal 80ma. De DC aansluiting is via de uitgangs coax aansluiting aan te voeren via een Bias-T of via een externe aansluiting via een doorvoer condensator. Bij bestelling graag aangeven of de DC aansluiting via coax of externe doorvoer moet worden geleverd.

Afmetingen incl. connectoren  72mm x 42mm x 32mm (lengte x breedte x hoogte)

Dit product kan uitsluitend online besteld worden, niet in de winkel worden afgehaald.

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

Voorraad

1

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.