Banddoorlaatfilters worden gebruikt om sterke stoorsignalen effectief te onderdrukken. Hierdoor neemt de ruis in de band af, zijn er minder ongewenste mengproducten en kunt u zwakke signalen beter horen.

Tijdens het zenden worden eventuele spurious en andere stoorsignalen onderdrukt, waardoor interferentie met de naburige stations wordt verminderd. Het 160 m hoge doorlaatfilter verlaagt alle signalen onder 1700 kHz, wat de storing van sterke middengolf zenders op de ontvangervermindert en tot een betere ontvangst leidt.

Bandpass-filters worden vaak gebruikt tijdenscontesten, bijvoorbeeld in Multi / Multi- of Multi / 2-opstellingen. Ook kleinere zendstations met één operator en twee stations (SO2R) kunnen profiteren van goede filters door de interferentie tussen de twee radio's te verminderen.

De competitievarianten van het banddoorlaatfilter hebben aanzienlijk steilere flanken, d.w.z. een veel hogere verzwakking buiten de doorlaatband. Dit is nodig in situaties waar bijvoorbeeld wedstrijdstations zich in de buurt bevinden.

Deze ultra high power versie is geconstrueerd in een solide aluminium behuizing met high Q Mica condensatoren om het intern verlies te minimaliseren en doorgangs vermogen te optimaliseren.

De filters hebben PL (SO-239) of N female aansluitingen en worden gebruikt met behulp van een korte coaxkabel direct achter de versterker en vóór de antenne. Uw keuze van connector opgeven bij bestelling.
Ultra high power series: Impedantie 50 Ω, maat incl. PL / N connectoren150 mm * 100 mm * 65 mm.

Dit product kan uitsluitend online besteld worden, niet in de winkel worden afgehaald.

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 319,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.